Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore132g13kcal0.8g2.2g0.1g0.9g
Sipuli, kokonainen 50g19g5kcal0.2g0.9g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu265g109kcal0.5g24.9g0.3g4.8g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)265g159kcal9g11.9g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g571kcal21g79.8g19.4g11.6g
Valittu annoskoko680g286kcal10.5g39.9g9.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna340g143kcal5.3g20g4.9g2.9g
Arvot/100g100g42kcal1.5g5.9g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500