Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g309g371kcal46.3g21.6g9.3g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g150g99kcal22.5g0g1.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g167g267kcal3.5g6.3g25g0g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Oivariini, 60 (100g)13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g1636kcal145.8g60g86g1.4g
Valittu annoskoko680g818kcal72.9g30g43g0.7g
Annoskoko puolitettuna340g409kcal36.5g15g21.5g0.4g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179