Veneperunat

Pese perunat huolellisesti.

Leikkaa perunat kuorineen puoliksi ja siitä vielä kolmeen osaan niin että yhdestä perunasta tulee kuusi pitkähköä perunalohkoa.

Riko kananmuna lautaselle.

Kostuta jokainen perunalohko kananmunalla.

Ripottele perunalohkojen päälle mausteita makusi mukaan (hyvin käy esim.

mustapippuri/cayennepippuri, valkosipulijauhe, yrttisekoitukset, suola).

Asettele perunat pellille voipaperin päälle.

Kuumenna uunissa n. 225 asteessa vajaa tunti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton80g114kcal9.6g0g8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g600g360kcal9g78g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1360g949kcal37.2g156g17.2g10.8g
Valittu annoskoko680g474kcal18.6g78g8.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna340g237kcal9.3g39g4.3g2.7g
Arvot/100g100g70kcal2.7g11.5g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=43215