Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)175g149kcal10.5g26.2g0g5.4g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kasvisliemikuutio 7.7g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto52g178kcal10.5g0g15.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 18g46kcal1.1g7.7g1.2g0.5g
Leipä, vaaleavarras14g31kcal1.1g6g0.2g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1361g967kcal51.6g104g37.2g21.6g
Valittu annoskoko681g484kcal25.8g52g18.6g10.8g
Annoskoko puolitettuna340g242kcal12.9g26g9.3g5.4g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.6g2.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631