Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 210g236kcal44.4g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Selleri, annos 50g18g2.4kcal0.2g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1361g573kcal92.2g20.4g13.2g7.6g
Valittu annoskoko681g286kcal46.1g10.2g6.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna340g143kcal23.1g5.1g3.3g1.9g
Arvot/100g100g42kcal6.8g1.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907