Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 298g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 70g155kcal12.3g0g11.9g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 116g88kcal2.2g17.8g0.2g1.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 37g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 70g24kcal0.8g3.8g0.1g2g
Sipuli, paistettu 12g12kcal0.2g0.6g1g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.9g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Pavut tomaattikastikkeessa74g56kcal3g9.7g0.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g716kcal38.2g69.2g28.4g16.2g
Valittu annoskoko681g358kcal19.1g34.6g14.2g8.1g
Annoskoko puolitettuna341g179kcal9.6g17.3g7.1g4.1g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277