Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g800g2880kcal224g16g216g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2400g528kcal24g108g0g48g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Seiti fileitä Findus1600g1120kcal256g0g4.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1360kcal8g12g144g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g13488kcal1086.4g412.8g828.8g123.2g
Valittu annoskoko6800g6744kcal543.2g206.4g414.4g61.6g
Annoskoko puolitettuna3400g3372kcal271.6g103.2g207.2g30.8g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168