KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g3200g4480kcal512g80g236.8g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1920g2782kcal62.4g606.7g4.2g13.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Apetit herne maissi porkkana 200g1600g1088kcal49.6g192g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g17116kcal1268.8g1776.6g533.2g26.8g
Valittu annoskoko6800g8558kcal634.4g888.3g266.6g13.4g
Annoskoko puolitettuna3400g4279kcal317.2g444.2g133.3g6.7g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396