Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 2400g723kcal22.6g122.4g4.8g48g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Creme bonjour 14% valkosipuli1200g2040kcal90g30g168g0g
Juusto, Arla Kadett 5%800g1520kcal272g12g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g10211kcal964g445.2g439.2g209.6g
Valittu annoskoko6800g5105kcal482g222.6g219.6g104.8g
Annoskoko puolitettuna3400g2553kcal241g111.3g109.8g52.4g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697