Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 4000g3045kcal75.2g620g8g40g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Palvikinkku HK 3%400g400kcal72g2g12g0g
Paprika punainen 500g146kcal4.7g22.5g2g9.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1800kcal0g0g200g0g
Atria kevyt Perhenakki1200g1920kcal115.2g90g116.4g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g14893kcal547.2g1517g678.8g156.8g
Valittu annoskoko6800g7447kcal273.6g758.5g339.4g78.4g
Annoskoko puolitettuna3400g3723kcal136.8g379.3g169.7g39.2g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055