Suklaa-tuorejuustokakku

POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g1207g5432kcal92.9g820.8g193.1g43.5g
Sokeri 193g784kcal0g192.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g258kcal0g63.7g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 402g2858kcal3g1.6g321.9g0g
Taloussuklaa, Fazer805g4144kcal31.4g450.7g241.4g42.7g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1610g4346kcal128.8g193.1g321.9g0g
Flora Vanilla 12%2012g3823kcal90.5g321.9g241.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g241g966kcal0g241.4g0g0g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia201g81kcal2g19.1g2g0g
Liivatelehti, gelatiini64g225kcal55.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g45830kcal807.4g4610.4g2643.6g172.4g
Valittu annoskoko6800g22915kcal403.7g2305.2g1321.8g86.2g
Annoskoko puolitettuna3400g11457kcal201.9g1152.6g660.9g43.1g
Arvot/100g100g337kcal5.9g33.9g19.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234980