Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 799g2634kcal80.6g463.6g28g91.9g
Rusina 250g730kcal7g150g1.2g24.2g
Aprikoosi, kuivattu 200g439kcal10.4g86.7g0.8g14.6g
Auringonkukansiemen 200g1186kcal45.9g25.2g98.9g12g
Mantelilastu (A la meira)150g899kcal35.9g9.9g80.9g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g100g356kcal0.3g88.9g0.8g4.6g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g100g287kcal3.3g67.9g0.2g8.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.3g7.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4993g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g13132kcal367.4g1800.2g422.2g311.6g
Valittu annoskoko6800g6566kcal183.7g900.1g211.1g155.8g
Annoskoko puolitettuna3400g3283kcal91.9g450.1g105.6g77.9g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997