Juustomakaronilaatikko

Keitä makaroni kypsäksi ja valmista valkokastike.

Sulata voi ja lisää jauhot.

Ohenna jauho-voi seosta maidolla kunnes saat valkokastikkeen.

Varo polttamasta pohjaan.

Lisää juusto valkokastikkeeseen pienissä erissä.

Rasvaa vuoka voila ja laita siivilöidyt makaronit sinne.

Lisää juustokastike päälle, sekoita ja painenele tiiviiksi.

Paista 175 C asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Arisa0071

Arisa0071 sanoi...

Eri juustoilla makua voi säätää haluamakseen. Juustokastiketta voi myös maustaa valkopippurilla, muskotilla tai viherpippurilla.

keskiviikko 21.03.2012 klo 14:49

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvämakaroni-Fusilli (Myllyn paras), annos 83g1600g5120kcal220.8g928g51.2g131.2g
Voi, 1 tl, 5 g240g1752kcal2.4g2.4g192g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Maito, Kevyt1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3200g9600kcal736g0g736g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g35514kcal2053.4g2238.4g2010.2g273.6g
Valittu annoskoko6800g17757kcal1026.7g1119.2g1005.1g136.8g
Annoskoko puolitettuna3400g8879kcal513.4g559.6g502.6g68.4g
Arvot/100g100g261kcal15.1g16.5g14.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281336