Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4989g1597kcal164.6g224.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 499g1712kcal50.8g349.2g6g17.5g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.3g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl748g2619kcal104.8g419.1g56.1g74.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g13421kcal777.6g1988.8g236.8g184.6g
Valittu annoskoko6800g6710kcal388.8g994.4g118.4g92.3g
Annoskoko puolitettuna3400g3355kcal194.4g497.2g59.2g46.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534