Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1365g2704kcal35.9g10.5g264.7g91.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1342g362kcal17.4g64.4g2.7g22.8g
Katkarapu, rainbow2047g2047kcal470.8g0g18.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1137g1592kcal31.8g73.9g136.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g341g614kcal5.8g37.5g51.2g0g
Tilli, tuore 569g170kcal21g5.1g4.5g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g14979kcal1165.4g382.8g956g252.2g
Valittu annoskoko6800g7490kcal582.7g191.4g478g126.1g
Annoskoko puolitettuna3400g3745kcal291.4g95.7g239g63.1g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430