Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2800g808kcal28g128.8g8.4g50.4g
Kuohukerma,valio,2dl667g2267kcal13.3g20g233.3g0g
Siirappi, tumma267g853kcal0.3g197.3g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g300g969kcal150g90g1.5g16.5g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13600g9800kcal383.2g874.2g488.4g133.8g
Valittu annoskoko6800g4900kcal191.6g437.1g244.2g66.9g
Annoskoko puolitettuna3400g2450kcal95.8g218.6g122.1g33.5g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499