Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g801g2882kcal224.1g16g216.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g2401g528kcal24g108.1g0g48g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Seiti fileitä Findus1601g1121kcal256.2g0g4.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g400g1361kcal8g12g144.1g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g801g640kcal20.8g32g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g13496kcal1087g413g829.2g123.2g
Valittu annoskoko6804g6748kcal543.5g206.5g414.6g61.6g
Annoskoko puolitettuna3402g3374kcal271.8g103.3g207.3g30.8g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168