Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]701g2367kcal84.2g0g259.5g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 701g841kcal115.3g0g42.1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2806g3928kcal144.8g784.5g19.1g95.4g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g105g673kcal1.2g3.2g74.7g0g
Soijakastike 70g42kcal3.6g6.7g0.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)140g561kcal40.7g0g44.9g0g
Kananmuna kuoreton 772g1101kcal96.4g2.3g79.1g0g
Parmesan formaggio da pasta70g321kcal28.1g0g23.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 35g103kcal3.9g5.3g7.4g0.2g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g1403g1543kcal42.1g91.2g112.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g22960kcal1120.6g1786.4g1324.4g191.2g
Valittu annoskoko6804g11480kcal560.3g893.2g662.2g95.6g
Annoskoko puolitettuna3402g5740kcal280.2g446.6g331.1g47.8g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853