Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)899g3892kcal194.1g35.1g332.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2696g2604kcal81.2g528.2g8.6g26.7g
Omena, keskikokoinen 200g360g122kcal0.7g25.5g1.1g6.5g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g719g1977kcal208.5g0.7g122.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)360g108kcal2.9g21.2g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1438g1903kcal37.8g46g172.6g0g
Tonnikala öljyssä 333g631kcal90.2g0g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13608g22474kcal1230.8g1313.4g1334.8g66.4g
Valittu annoskoko6804g11237kcal615.4g656.7g667.4g33.2g
Annoskoko puolitettuna3402g5619kcal307.7g328.4g333.7g16.6g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625