Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g333kcal38.1g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)33g8.8kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)53g142kcal15.8g0g8.9g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g150g556kcal12.8g94.6g14.3g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g2232kcal138.8g222.2g88.8g8g
Valittu annoskoko681g1116kcal69.4g111.1g44.4g4g
Annoskoko puolitettuna341g558kcal34.7g55.6g22.2g2g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768