Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)22g18kcal0.7g4.2g0.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g313g45kcal0g10.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Pasta 3-viljan (Torino)28g99kcal4.2g18.6g0.7g1.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 16g4.3kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g903kcal60.6g78.8g36.6g9.2g
Valittu annoskoko681g452kcal30.3g39.4g18.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna341g226kcal15.2g19.7g9.2g2.3g
Arvot/100g100g66kcal4.4g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156