Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)100g35kcal2.4g6.7g0g3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g703kcal59.2g52.4g28.2g8.8g
Valittu annoskoko681g352kcal29.6g26.2g14.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna341g176kcal14.8g13.1g7.1g2.2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438