Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)500g160kcal16.5g22.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl75g263kcal10.5g42g5.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g1345kcal78g199.4g23.6g18.6g
Valittu annoskoko682g673kcal39g99.7g11.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna341g336kcal19.5g49.9g5.9g4.7g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534