Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl10g7.4kcal0.4g0.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%28g45kcal0.8g0.8g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1363g567kcal14.2g78.4g18.6g8g
Valittu annoskoko682g284kcal7.1g39.2g9.3g4g
Annoskoko puolitettuna341g142kcal3.6g19.6g4.7g2g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615