Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 500g2278kcal104.8g0g209.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 900g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Tomaatti 440g100kcal2.5g15.2g1.3g6.2g
Spagetti 300g982kcal30.6g199.2g3.3g10g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13624g8022kcal377g541.8g456.8g109.6g
Valittu annoskoko6812g4011kcal188.5g270.9g228.4g54.8g
Annoskoko puolitettuna3406g2006kcal94.3g135.5g114.2g27.4g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143