Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g779g218kcal4.7g46.3g1.6g19.5g
Lehtiselleri 300g38kcal3.4g3.3g0.6g3g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow4792g958kcal47.9g167.7g19.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g419g419kcal16.8g83.9g1.7g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.9g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g42g47kcal0.3g9.6g0g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Sipuli 329g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Oliiviöljy 84g742kcal0g0g83.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g5342kcal162g716.6g216g58.2g
Valittu annoskoko6816g2671kcal81g358.3g108g29.1g
Annoskoko puolitettuna3408g1336kcal40.5g179.2g54g14.6g
Arvot/100g100g39kcal1.2g5.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063