Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)2781g9732kcal333.7g1918.5g52.8g139g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1931g13902kcal0g0g1544.7g0g
Suola, annos 3g39g0kcal0g0g0g0g
Sokeri93g376kcal0g92.6g0g0g
Vesi1931g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g43g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g48020kcal667.4g4022.2g3195g278g
Valittu annoskoko6816g24010kcal333.7g2011.1g1597.5g139g
Annoskoko puolitettuna3408g12005kcal166.9g1005.6g798.8g69.5g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122716