Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g2402g4084kcal216.2g204.2g264.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2702g1621kcal40.5g351.3g2.7g24.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)60g541kcal0g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Ruokakerma Valio 5%1201g721kcal14.4g33.6g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g14175kcal554g1221.4g776g64g
Valittu annoskoko6816g7088kcal277g610.7g388g32g
Annoskoko puolitettuna3408g3544kcal138.5g305.4g194g16g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583