Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1280g2125kcal243.2g0g128g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g880g246kcal5.3g52.4g1.8g22g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Papu valkoinen, keitetty 1600g1722kcal134.9g224g5.6g112g
Tomaattimurska 1280g376kcal7.2g67.8g2.6g24.3g
Vesi, vesijohtovesi 960g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)128g183kcal5g11.1g13.2g0g
Harissa 1 annos = 30 g96g268kcal7.6g50.4g8g0g
Ketsuppi, Heinz96g99kcal0.9g23.1g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g12007kcal818.2g896g512.2g332.6g
Valittu annoskoko6816g6004kcal409.1g448g256.1g166.3g
Annoskoko puolitettuna3408g3002kcal204.6g224g128.1g83.2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468