KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g3208g4491kcal513.2g80.2g237.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 1925g2788kcal62.5g608.1g4.2g13.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g209kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Apetit herne maissi porkkana 200g1604g1091kcal49.7g192.5g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g17156kcal1271.6g1780.8g534.4g26.8g
Valittu annoskoko6816g8578kcal635.8g890.4g267.2g13.4g
Annoskoko puolitettuna3408g4289kcal317.9g445.2g133.6g6.7g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396