Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 500g2279kcal104.8g0g209.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 901g316kcal41.6g17.6g2.7g22.5g
Tomaatti 440g100kcal2.5g15.2g1.3g6.2g
Spagetti 300g983kcal30.6g199.3g3.3g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 4002g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton20g4.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g8027kcal377g542g457g109.8g
Valittu annoskoko6816g4014kcal188.5g271g228.5g54.9g
Annoskoko puolitettuna3408g2007kcal94.3g135.5g114.3g27.5g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143