Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g957g5740kcal229.6g63.1g516.6g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2631g3659kcal292g10.5g273.6g0g
Vesi2392g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g120g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow718g6457kcal0g0g717.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g31713kcal1043.2g147.2g3015.4g0g
Valittu annoskoko6816g15857kcal521.6g73.6g1507.7g0g
Annoskoko puolitettuna3408g7928kcal260.8g36.8g753.9g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703