Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)2409g3035kcal264.9g7.2g216.8g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 542g231kcal18.3g26g5.4g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1204g241kcal7.2g45.8g3.6g16.9g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1806g994kcal28.9g238.1g3.1g15.4g
Oliiviöljy 120g1065kcal0g0g120.4g0g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Tomaattipyree, Pirkka181g148kcal6.1g34.3g1.8g1.8g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g361g957kcal101.2g0g61.4g0g
Pesto (Pirkka)96g559kcal4.1g3.7g58.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g14668kcal876.6g741.6g943.8g80.6g
Valittu annoskoko6816g7334kcal438.3g370.8g471.9g40.3g
Annoskoko puolitettuna3408g3667kcal219.2g185.4g236g20.2g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.4g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092