Kuitupizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita kuiva-aineet nesteeseen.

Lisää öljy.

Siirrä kohoamaan vedottomaan paikkaan.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2138g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 107g244kcal14.2g16.5g4.8g40.1g
Hiiva 267g199kcal35.1g2.9g1.1g18.4g
Rypsiöljy 321g2837kcal0g0g320.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3577kcal106.2g729.7g12.5g36.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)2085g6672kcal287.7g1209.2g66.7g260.6g
Auringonkukansiemen 855g5080kcal196.7g107.8g423.4g51.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g37215kcal1279.8g4132.2g1658.6g813.8g
Valittu annoskoko6816g18608kcal639.9g2066.1g829.3g406.9g
Annoskoko puolitettuna3408g9304kcal320g1033.1g414.7g203.5g
Arvot/100g100g273kcal9.4g30.3g12.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337418