Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1202g275kcal21.8g28.9g2.4g25.2g
Rucola tuore (Italia), annos 15g601g132kcal17.4g10.8g1.8g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1803g3480kcal342.6g1.8g234.4g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g180g1623kcal0g0g180.3g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3005g1803kcal30.1g135.2g120.2g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13632g14762kcal829g371.8g1079.8g99.2g
Valittu annoskoko6816g7381kcal414.5g185.9g539.9g49.6g
Annoskoko puolitettuna3408g3691kcal207.3g93g270g24.8g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967