Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g250g275kcal52.6g0g6.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5g8kcal0.5g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1364g768kcal115.4g17.6g24g4.2g
Valittu annoskoko682g384kcal57.7g8.8g12g2.1g
Annoskoko puolitettuna341g192kcal28.9g4.4g6g1.1g
Arvot/100g100g56kcal8.5g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006