Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g175g259kcal35.5g3g11.4g0g
Fetajuusto (Pirkka)88g241kcal14g0.9g20.1g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)35g11kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 35g137kcal0.7g0.8g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g1567kcal108.4g66.6g94.4g5.8g
Valittu annoskoko683g784kcal54.2g33.3g47.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna341g392kcal27.1g16.7g23.6g1.5g
Arvot/100g100g115kcal7.9g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772