Tonnikala-makaronigratiini

4 dl (250 g) Pirkka makaronia
1 kasvisliemikuutio
1 tlk (200 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä
1 ps (200 g) Pirkka kasvissuikaleita (pakaste)
1/2 ps (à 200 g) Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
1 valkosipulinkynsi
1 rkl öljyä
1 tlk (390 g) Pirkka yrtti-tomaattimurskaa
2 tl Pirkka pizzamaustetta
1/2 tl suolaa
mustapippuria
Pinnalle
1 ps (150 g) Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
Vaihe 1
Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta makaronit ja tonnikala.

Vaihe 2
Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

Vaihe 3
Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään.

Kaada seos uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa 10 - 15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Tibia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 101g191kcal27.3g0g9.1g0g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras219g766kcal29.5g143.5g6.3g13.1g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g219g90kcal3.1g17.7g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g131g473kcal36.8g2.6g35.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g3274kcal193.4g327.6g129.2g26.2g
Valittu annoskoko682g1637kcal96.7g163.8g64.6g13.1g
Annoskoko puolitettuna341g819kcal48.4g81.9g32.3g6.6g
Arvot/100g100g240kcal14.2g24g9.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274880