Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis233g261kcal51.2g0g7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g5.8g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Ketsuppi, Heinz20g21kcal0.2g4.9g0g0.2g
Sinappinen salaatinkastike pirkka8.7g29kcal0.8g0.7g2.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 379g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5.8g6.1kcal0.5g0.9g0g0.1g
Valkopippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g874kcal109.8g40g31.8g2.8g
Valittu annoskoko682g437kcal54.9g20g15.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna341g219kcal27.5g10g8g0.7g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859