Kukkakaali-purjokeitto

Kuullota paloiteltu kukkakaali, purjo ja valkosipuli kattilassa öljy-margariiniseoksessa.

Lisää kasvisliemi ja keitä kunnes kukkakaali on kypsää.

Soseuta keitto.

Lisää paloiteltu sulatejuusto ja mausteet; ohjeessa sanotaan kirveli, mutta käytin itse timjamia.

Saksi pinnalle vielä ruohosipulia.

Ohje julkaistu Yhteishyvä 8/10.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Irocduck
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2671g643kcal48.3g58.8g8g61.4g
Purjosipuli 534g122kcal9.7g12.8g1.1g11.2g
Valkosipuli 67g72kcal5.3g10.9g0.4g1.4g
Rypsiöljy 90g797kcal0g0g90.1g0g
Flora kevyt margariini 40 400g100g371kcal0.5g3g40.1g0g
Kasvisliemi laimennettu 2671g248kcal7.7g10.9g19.2g1.3g
Olympia perinteinen sulatejuusto (Valio), annos 15g668g1602kcal100.1g20.7g133.5g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13640g7710kcal343.2g234.2g584.8g150.6g
Valittu annoskoko6820g3855kcal171.6g117.1g292.4g75.3g
Annoskoko puolitettuna3410g1928kcal85.8g58.6g146.2g37.7g
Arvot/100g100g57kcal2.5g1.7g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187518