Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 800g786kcal24.5g159.4g2.6g8.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.4g6kcal0.3g0g0.5g0g
Maito, Kevyt2400g1104kcal76.8g115.2g36g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Juustoraaste emmental punaleima600g2340kcal174g0g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13645g15036kcal1073.6g989.8g737.4g74.2g
Valittu annoskoko6822g7518kcal536.8g494.9g368.7g37.1g
Annoskoko puolitettuna3411g3759kcal268.4g247.5g184.4g18.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.3g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522