Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio600g840kcal16.8g39g72g0g
Pizzamix juusto600g1998kcal120g42g150g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu80g83kcal6.3g13g0.5g1.7g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl1000g3600kcal110g680g43g60g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g64g179kcal5.4g10.9g12.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13648g17625kcal1090.6g1647.4g737g150.8g
Valittu annoskoko6824g8812kcal545.3g823.7g368.5g75.4g
Annoskoko puolitettuna3412g4406kcal272.7g411.9g184.3g37.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719