Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3504g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)105g105kcal7.9g17.9g0.5g2.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g526g147kcal3.2g31.3g1.1g13.1g
Selleri, annos 50g350g49kcal3.5g10.5g0g0g
Tomaatti, tuore876g178kcal5.3g33.3g2.6g12.3g
Sieni tatti, hapero 526g145kcal9.6g15.2g2.6g10g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g350g39kcal2.8g5.6g0.4g0g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g2835kcal80.2g269.6g156.8g94.6g
Valittu annoskoko6832g1417kcal40.1g134.8g78.4g47.3g
Annoskoko puolitettuna3416g709kcal20.1g67.4g39.2g23.7g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711