Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2800g820kcal26.3g126g11.2g53.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2800g8974kcal749.6g0g670.3g0g
Sipuli 210g64kcal2.6g10.1g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)315g221kcal34.7g7.9g4.7g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Tomaatti 280g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g20474kcal1636g333.8g1378.6g131g
Valittu annoskoko6832g10237kcal818g166.9g689.3g65.5g
Annoskoko puolitettuna3416g5119kcal409g83.5g344.7g32.8g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490