Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g1199g1199kcal206.3g0g40.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g800g162kcal4.8g30.4g2.4g11.2g
Munakoiso 1199g268kcal6g37.2g2.4g30g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kesäkurpitsa zucchini 1399g253kcal7.8g35g5.6g9.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g108g954kcal0g0g107.9g0g
Basilika, tuore60g24kcal1.9g3g0.5g2.3g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Persilja 240g66kcal3.3g2.6g0.5g19.2g
Ruohosipuli, tuore200g54kcal2.8g7.6g1.2g2.2g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 480g128kcal1.9g6.9g3.5g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g6924kcal509.8g339.4g340g210.6g
Valittu annoskoko6832g3462kcal254.9g169.7g170g105.3g
Annoskoko puolitettuna3416g1731kcal127.5g84.9g85g52.7g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411