Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g2153g2045kcal150.7g322.9g21.5g172.2g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1872g6364kcal262g0g580.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1497g300kcal37.4g18g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)562g152kcal7.3g27g1.1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g187g195kcal14.8g30.5g1.1g3.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 468g1545kcal9.4g14g163.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl47g421kcal0g0g46.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g47g342kcal0.5g0.5g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g22725kcal964.2g825.8g1719g370.8g
Valittu annoskoko6832g11362kcal482.1g412.9g859.5g185.4g
Annoskoko puolitettuna3416g5681kcal241.1g206.5g429.8g92.7g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701