Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2240g12768kcal510.7g436.8g1111g134.4g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti560g3175kcal137.2g77.8g257g0g
Saksanpähkinä 336g2286kcal49.4g11.1g219.1g53.4g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g560g2094kcal128.8g0g173.6g156.8g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g336g34kcal5g0g2g285.6g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g40713kcal1662.2g1051.4g3525.4g1260.4g
Valittu annoskoko6832g20357kcal831.1g525.7g1762.7g630.2g
Annoskoko puolitettuna3416g10178kcal415.6g262.9g881.4g315.1g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200