Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g2102g2207kcal304.8g94.6g42g115.6g
Sipuli 911g276kcal11.4g43.7g1.8g15.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3504g876kcal45.5g147.2g7g0g
Valkosipuli 210g228kcal16.6g34.3g1.3g4.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 105g744kcal0g0g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g8660kcal756.6g639.6g272.4g271g
Valittu annoskoko6832g4330kcal378.3g319.8g136.2g135.5g
Annoskoko puolitettuna3416g2165kcal189.2g159.9g68.1g67.8g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740