Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g2104g2104kcal357.7g21g63.1g0g
Sipuli (kuorittu)386g104kcal5g18.5g0.8g6.6g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Paprika keltainen 912g275kcal8.6g46.5g1.8g18.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl70g175kcal8.4g1.1g15.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2806g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton351g561kcal28.1g14g45.6g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g105g846kcal0g0g94.7g0g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g8284kcal826.6g225g443.8g52.8g
Valittu annoskoko6832g4142kcal413.3g112.5g221.9g26.4g
Annoskoko puolitettuna3416g2071kcal206.7g56.3g111g13.2g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152