Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl70g616kcal0g0g70g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)1119g1500kcal223.8g0g67.2g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g466g1166kcal65.3g15.9g93.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto280g784kcal53.2g0g61.6g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2332g956kcal32.6g188.9g7g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1399g909kcal22.4g209.9g1.4g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1166g1749kcal18.7g40.8g174.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13664g15358kcal832g911g950.8g0g
Valittu annoskoko6832g7679kcal416g455.5g475.4g0g
Annoskoko puolitettuna3416g3840kcal208g227.8g237.7g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267